Bevoegd en bekwaam blijven

Sinds 2021 is de Attenza Academie officieel in de luchtaangestuurd door onze zorgcoördinatoren. Met onze eigen trainingsruimtes en skillslab organiseren wij wekelijks verschillende trainingen om zorgverlenersbinnen de palliatieve zorg bevoegd en bekwaam te houden.

Sinds 2021 is de Attenza Academie officieel in de lucht,aangestuurd door onze zorgcoördinatoren. Met onze eigen trainingsruimtes en skillslab organiseren wijwekelijks verschillende trainingen om zorgverleners
binnen de palliatieve zorg bevoegd en bekwaam te houden.

Trainingen via Attenza Academie

Training Palliatieve zorg (2 dagen)

Elke maand
Attenza Barendrecht
€ 110 - € 150

Tijdens deze training worden de belangrijkste onderwerpen op het gebied van palliatieve zorg doorgenomen, ter verdieping op de dagelijkse beroepspraktijk. Er wordt aan de hand van casussen en rollenspellen gewerkt aan het verder ontwikkelen van kennis, observeren, signaleren, samenwerken en communiceren bij een palliatieve cliënt.

MEER INFO & INSCHRIJVEN

Introductie-bijeenkomst

Elke week
Attenza Barendrecht
GRATIS

Voordat je voor ons aan de slag gaat vinden wij het belangrijk dat je Attenza als zorginstelling, onze manier van werken en rapporteren kent. Een soepele samenwerking tussen zorginstelling en zorgverlener vormt immers de basis van goede en stabiele zorg voor de cliënt. Hierom heeft deze bijeenkomst een verplicht karakter.

INSCHRIJVEN (OP KANTOOR)

INSCHRIJVEN (DIGITAAL)

Bijscholing verpleegtechnische handelingen (carrouseldag)

Elke maand
Attenza Barendrecht
€ 150

Als zelfstandig zorgverlener in de zorg is het soms lastig om up-to-date te blijven voor de verpleegtechnische handelingen. Speciaal daarvoor biedt Attenza een compleet verpleegtechnische handelingenpakket aan. 

MEER INFO & INSCHRIJVEN

Geïnteresseerd in deze trainingen?
Klik op onderstaande knop en meld je aan via Eventbrite!