Bevoegd en bekwaam blijven

Sinds 2021 is de Attenza Academie officieel in de lucht, aangestuurd door onze zorgcoördinatoren. Met onze eigen trainingsruimtes en skillslab organiseren wij wekelijks verschillende trainingen om zorgverleners binnen de palliatieve zorg bevoegd en bekwaam te houden.

Sinds 2021 is de Attenza Academie officieel in de lucht,aangestuurd door onze zorgcoördinatoren. Met onze eigen trainingsruimtes en skillslab organiseren wijwekelijks verschillende trainingen om zorgverleners
binnen de palliatieve zorg bevoegd en bekwaam te houden.

Trainingen via Attenza Academie

Training Palliatieve zorg (2 dagen)

Elke maand
Attenza Barendrecht
€ 150

Tijdens deze training worden de belangrijkste onderwerpen op het gebied van palliatieve zorg doorgenomen, ter verdieping op de dagelijkse beroepspraktijk. Er wordt aan de hand van casussen en rollenspellen gewerkt aan het verder ontwikkelen van kennis, observeren, signaleren, samenwerken en communiceren bij een palliatieve cliënt.

MEER INFO & INSCHRIJVEN

Training mannen katheteriseren

Maandelijks
Attenza Barendrecht
€ 25,-

Verbeter jouw vaardigheden: Training mannen katheteriseren!
Goed nieuws! Vanaf heden bieden we een nieuwe training aan in onze Attenza Academie. Je kunt je laten aftoetsen op mannen katheteriseren en dit voor slechts € 25,-.

Belangrijk: voor dit onderdeel moet je bevoegd en bekwaam zijn tijdens elke Attenza dienst.

MEER INFORMATIE & INSCHRIJVEN

Bijscholing verpleegtechnische handelingen (carrouseldag)

Elke maand
Attenza Barendrecht
€ 175

Als zelfstandig zorgverlener in de zorg is het soms lastig om up-to-date te blijven voor de verpleegtechnische handelingen. Speciaal daarvoor biedt Attenza een compleet verpleegtechnische handelingenpakket aan. 

MEER INFO & INSCHRIJVEN

Geïnteresseerd in deze trainingen?
Klik op onderstaande knop en meld je aan via Eventbrite!