De Attenza Academie voor zorgverleners

Vanaf 2021 heeft Attenza de Attenza Academie opgericht. Onze zorgcoördinatoren bieden diverse trainingen aan binnen de palliatieve zorg die voldoen aan de nieuwste richtlijnen. Met onze trainingen zorgen wij ervoor dat zorgverleners die

samenwerken met Attenza volledig bevoegd en bekwaam kunnen blijven. Wij organiseren een tweedaagse training waarin we in gaan op een hoop aspecten rondom de palliatieve zorg zoals observeren, signaleren, samenwerken en communiceren bij een palliatieve cliënt.

De nieuwste trainingen waar jij je voor kunt aanmelden zijn: 

Training Palliatieve zorg (2 dagen)

Elke maand
Attenza Barendrecht
€ 150

Tijdens deze training worden de belangrijkste onderwerpen op het gebied van palliatieve zorg doorgenomen, ter verdieping op de dagelijkse beroepspraktijk. Er wordt aan de hand van casussen en rollenspellen gewerkt aan het verder ontwikkelen van kennis, observeren, signaleren, samenwerken en communiceren bij een palliatieve cliënt.

MEER INFO & INSCHRIJVEN

Training mannen katheteriseren

Maandelijks
Attenza Barendrecht
€ 25,-

Verbeter jouw vaardigheden: Training mannen katheteriseren!
Goed nieuws! Vanaf heden bieden we een nieuwe training aan in onze Attenza Academie. Je kunt je laten aftoetsen op mannen katheteriseren en dit voor slechts € 25,-.

Belangrijk: voor dit onderdeel moet je bevoegd en bekwaam zijn tijdens elke Attenza dienst.

MEER INFORMATIE & INSCHRIJVEN

Bijscholing verpleegtechnische handelingen (carrouseldag)

Elke maand
Attenza Barendrecht
€ 175

Als zelfstandig zorgverlener in de zorg is het soms lastig om up-to-date te blijven voor de verpleegtechnische handelingen. Speciaal daarvoor biedt Attenza een compleet verpleegtechnische handelingenpakket aan. 

MEER INFO & INSCHRIJVEN

Up-to-date blijven in de palliatieve zorg

Naast het wisselende aanbod aan trainingen zorgen wij er met ons eigen skillslab voor dat zorgverleners ook getoetst kunnen worden allerlei handelingen. Ben je naar iets op zoek maar staat het niet op de website? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Vivian Heijdra

Zorgcoördinator & Trainer

Lisa Vreugde

Zorgcoördinator & Trainer

Kâmil Çakirer

Zorgcoördinator & Trainer