Dheeradj Mangroe per 1 september aan de slag bij Attenza

Dheeradj: “Per 1 september ben ik in dienst bij Attenza BV / Zuster Minnaar in de functie Business Controller.

De afgelopen 30 jaar heb ik met veel plezier bij drie werkgevers verschillende aspecten mogen ervaren: van financieel manager tot aanspreekpunt van ICT vraagstukken voor 40 gebruikers. Ook de facetten op het gebied van HR-functionaris, met een werknemerslijst van 90, en kwaliteitsmanager heb ik als zeer indrukwekkend ervaren. Dit was voornamelijk in een projecten-administratie bij een slaapcomfort-keten, aannemersbedrijf en in de staalbouw.

De vierde stap in mijn carrière in de zorg bij Attenza – die geheel nieuw voor mij is – biedt veel uitdaging en genoegdoening. De extramurale palliatieve zorg die Attenza levert door een gespecialiseerde team zie ik als een inspiratiebron en dankbaar werk!

Mijn rol als Business Controller is om o.a. de zorgverleners en zorgco’s te ontzorgen van allerlei administratieve handelingen zodat zij zich kunnen richten op gespecialiseerde zorg aan de patiënt. Daarnaast – niet onbelangrijk – de nabestaanden bijstaan bij allerlei administratieve vraagstukken. Denk hierbij aan het declaratietraject richting de zorgverzekeraars.

Een gezond bedrijf is noodzakelijk om te investeren in opleidingen, hulpmiddelen, automatisering en te groeien waar de extramurale palliatieve zorg nog niet geïntroduceerd is. Bij Attenza staat de zorg voorop die in de laatste levensfase alle aandacht moet verdienen!”