Josina per 1 mei aan de slag bij Attenza

1 mei ben ik gestart als verpleegkundig zorgcoördinator bij Attenza/Zuster Minnaar en stort mij enthousiast in dit nieuwe avontuur.

In 1981 ben ik begonnen als leerling verpleegkundige en met heel veel liefde en toewijding altijd in de gezondheidszorg gewerkt. Na jaren in het ziekenhuis gewerkt te hebben als verpleegkundige op verschillende verpleegafdelingen heb ik de opleiding Zorgcoördinator en later HBO Zorgmanagement afgerond en ben ik als teamleider aan de slag gegaan. Al snel merkte ik dat mijn hart niet bij management ligt en heb ik mij gespecialiseerd als dialyse verpleegkundige. Met dit diploma op zak ben ik in de specialistische thuiszorg terecht gekomen. De afgelopen 7 jaar met veel liefde door weer en wind, bij nacht en ontij de regio doorkruist als technisch thuiszorg verpleegkundige. Alle ziekenhuis verplaatste zorg kwam aan de orde o.a. infuustherapie, dialyse en een groot deel van het werk bestond uit palliatieve zorg, het toedienen van pijnmedicatie en palliatieve sedatie.

Waarom Attenza? Tijdens mijn jaren in de specialistische thuiszorg kwam ik regelmatig in aanraking met zorgverleners die 24 uurs zorg leverden. In gesprek met deze zorgverleners gaf ik altijd aan zoveel respect voor ze te hebben, 24 uur lang met hart en ziel er te zijn voor de klant, petje af. Enkele maanden geleden sprak ik een zorgverlener van Attenza, thuis ben ik gaan zoeken naar op internet omdat de organisatie mij onbekend was, op de website zag ik de vacature voor zorgcoördinator en werd gelijk enthousiast, dit past helemaal bij mij! Alle opgedane kennis van de afgelopen jaren kan ik in deze functie toepassen en overdragen.

Ik ga 4 dagen in de week werken, op dinsdag ben ik niet bereikbaar voor werk, dan heb ik oppasdag want naast mij werk ben ik ook trotse (schoon)moeder en oma.