Close

Kâmil per 1 april aan de slag bij Attenza

Per 1 april 2019 ben ik gestart met werken voor Attenza/Zuster Minnaar als Verpleegkundig Zorgcoördinator.

Ik heb met veel plezier en passie voor de zorg binnen verschillende organisaties gewerkt. Ik heb gewerkt als verpleegkundige op een afdeling waar zij gespecialiseerd waren in het verlenen van zorg aan patiënten met MS.

Hiervoor heb ik gewerkt als regieverpleegkundige en afdelingscoördinator op een revalidatieafdeling bij Aafje. Als regieverpleegkundige werkte ik intramuraal en was ik verantwoordelijk voor 250 cliënten. Mijn hulp werd vaak ingeroepen wanneer een client niet stabiel was en er hoogstwaarschijnlijk een arts ingeschakeld moest worden. Samen met de zorgverleners waar ik mee werkzaam was zorgde wij ervoor dat we de situatie in kaart brachten. Tijdens deze periode kwam ik veel in contact met palliatieve cliënten. Ik heb gemerkt hoe belangrijk het is om tijdens deze fase goede zorg voor cliënten te bieden. Ik vind het belangrijk dat de mantelzorg tijdens dit proces wordt betrokken bij de zorg maar er niet mee belast wordt. Zodat zij op deze manier afscheid kunnen nemen.

Om meer verdieping te zoeken in het vak doe ik naast mij werk de studie Hbo Verpleegkunde. Attenza is volop aan het ontwikkelen waardoor ik mezelf ook kan ontwikkelen. Ik wil zorgverleners en mantelzorgers graag bijstaan in je proces en samen zorgen voor kwalitatief goede zorg.