Vacature: Indicatieverpleegkundige- 32 uur per week

Met Attenza willen wij gaan voor de juiste zorg, op het juiste moment. Onze specialisatie is de palliatieve en terminale thuiszorg. Wij vinden dat voor iedereen die deze zorg nodig heeft, deze ook vrijwel onmiddellijk beschikbaar moet zijn. Dit kan en moet beter geregeld worden en daarom zijn we op zoek naar een indicatieverpleegkundige!

Wat ga je doen als indicatiesteller bij Attenza?

Als je bij ons aan de slag gaat als indicatieverpleegkundige kom je direct in beeld zodra een nieuwe cliënt wordt aangemeld. Er moet een zorgplan worden opgesteld en dit is geheel jouw verantwoordelijkheid. De verwijzende partij levert de eerste informatie aan zoals medische indicatie en dagelijkse behoeften van de cliënt. Voor aanvullende vragen zoals de wensen en behoeften in de laatste levensfase of voor kort overleg neem je contact op met de contactpersoon, vaak familie, en hiermee maak je het zorgplan compleet. Je draagt er zorg voor dat het zorgplan wordt ondertekend door cliënt/familie en stuurt het hierna door naar de zorgverzekeraar. 

Het zorgplan moet naar de zorgverzekeraar gestuurd worden om de zorg vergoed te krijgen. Als de zorgverzekeraar het zorgplan in behandeling neemt ben jij het eerste aanspreekpunt voor feedback en vragen. Wij leveren soms ook ongecontracteerde zorg waarbij een machtiging noodzakelijk is., Je bent dan ook niet bang om een discussie aan te gaan met de zorgverzekeraar en kunt tegen een stootje.

Je komt terecht in een jong team van zorgcoördinatoren die alle zorgvragen coördineren zodra het service en recruitment team de zorg heeft ingepland. Je staat dus in contact met verschillende teams in de organisatie. Daarnaast werk je ook samen met externe indicatiestellers die zorgplannen opstellen als jij het te druk hebt. Jij bent hun eerste contactpersoon. Je draait ook samen met je andere collega’s mee in de achterwachtdiensten in de avonden en weekenden.

Wat neem jij met je mee?

 • Hbo-V diploma
 • Proactieve en zelfstandige houding 
 • Rijbewijs en een auto 
 • In staat administratieve processen en ondertekening zelf te verzorgen en op te volgen

Wat heeft Attenza jou te bieden:

 • Wij bieden jou uiteraard een goed salaris volgens de CAO VVT 
 • Contract van 32 uur
 • Je hebt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen met een ontwikkelingsbudget
 • Lunch op kantoor
 • Reiskostenvergoeding 
 • Een hecht team op een goed bereikbare locatie in Barendrecht
 • Een contract voor 7 maanden, maar ons doel is om dit uit te bouwen tot een langdurige samenwerking

Over Attenza

Attenza brengt vraag en aanbod in de palliatieve zorg bij elkaar. Door samen te werken met zelfstandige zorgverleners kan Attenza 24 uur per dag zorg leveren waar een gemiddelde zorgorganisatie grofweg de helft kan leveren. We werken met 15 mensen in Nederland en 8 software developers in Indonesië. Bekijk ons team gerust op attenza.nl/over-attenza

Hebben we je overtuigd? Wij nodigen je graag uit om te solliciteren!

Stuur je cv en motivatie naar Rutger Kleinjan, r.kleinjan@attenza.nl.