Vacature: Junior Communicatieprofessional met 1-3 jaar ervaring

Word jij blij van contentmarketing, veel ruimte voor eigen initiatief en een bedrijf met een missie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met Attenza willen wij de zorgmarkt op z’n kop zetten. 24-uurszorg moet en kan beter geregeld worden. Attenza werkt samen met zelfstandige zorgverleners om kwalitatief goede palliatieve 24-uurszorg te leveren. De taak voor marketing? Zoveel mogelijk zelfstandige zorgprofessionals aan ons koppelen en elke verwijzer (ziekenhuis, thuiszorgorganisaties en artsen) laten weten dat wij de beste zorg aan hun cliënten kunnen leveren.

Wat ga je doen?

  • Je wordt betrokken bij het opzetten van de juiste marketingstrategie. Op basis van deze strategie creëer je de juiste content om onze doelgroep te benaderen. Wat houdt dit concreet in?
  • Je doet de wekelijkse mailing naar onze ingeschreven zorgverleners met informatie over trainingen, bijeenkomsten en andere updates.
  • Je ontwikkelt en onderhoudt onze corporate middelen zoals website, folders, brochures en online documentatie voor verwijzers en zorgverleners.
  • Je schrijft teksten voor de campagnes naar zorgverleners en verwijzers. Denk hierbij aan landingspagina’s, Facebookberichten en (online) brochures.
  • Pré: Je ontwikkelt de middelen zelf met programma’s als InDesign en Photoshop.
  • Je komt met ideeën voor nieuwe middelen voor onze doelgroepen.

Wij zoeken:
Een junior marketeer die vol enthousiasme aan de slag wilt voor een innovatief bedrijf in de zorg. Eigen ideeën en positieve kritiek worden gewaardeerd, want daar worden we alleen maar beter van. Talent voor contentcreatie en creatieve ideeën om de juiste mensen te bereiken zijn erg belangrijk. Ben jij goed met programma’s als Adobe InDesign, Photoshop of Première? Dan is dat een grote pré!

En bieden:
Een uitdagende baan waarmee je ook nog eens goed verdient. Uiteraard zorgen we voor een laptop waar je al je werkzaamheden op kunt uitvoeren. Wij willen graag starten met drie dagen per week. Op termijn is uitbreiding bespreekbaar. Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Naast de enthousiaste marketingmanager zijn ook al je collega’s bereid je te helpen en is geen vraag te veel.

Over Attenza
Attenza brengt vraag en aanbod in de palliatieve zorg bij elkaar. Door samen te werken met zelfstandige zorgprofessionals kan Attenza 24 uur per dag zorg leveren waar een gemiddelde zorgorganisatie grofweg de helft kan leveren. We werken met 13 mensen in Nederland en 6 softwaredevelopers in Indonesië. Bekijk ons team gerust op attenza.nl/over-attenza.

Hebben we je overtuigd? Wij nodigen je graag uit om te solliciteren! Stuur je sollicitatie (in welke vorm dan ook) naar r.kleinjan@attenza.nl ter attentie van Rutger Kleinjan. Voor informatie bel naar 088 700 9730.