Vacature: Marketing & Communicatie Professional

Vacature: Marketing & Communicatie Professional

Word jij blij van een allround marketing functie, veel ruimte voor eigen initiatief en een bedrijf met een missie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met Attenza willen wij de zorgmarkt innoveren en goede palliatieve zorg voor iedereen beschikbaar maken. Wij vinden dat voor iedereen die deze zorg nodig heeft, deze ook vrijwel onmiddellijk beschikbaar moet zijn. Dit kan en moet beter geregeld worden. Attenza werkt samen met zelfstandige zorgverleners om goede palliatieve zorg te leveren. De taak voor onze marketeer? Attenza op de kaart zetten bij verwijzers en zorgverlener met een doordachte strategie en verrassende content!

Wat ga je doen?

Je bent een allround marketeer in ons Marketing & Sales Team. Samen met de directeur en collega-verkoper denk en werk je mee aan de groei en bekendheid van Attenza in de zorgmarkt. Wat houdt dit concreet in?

 • Je denkt mee op strategisch niveau om Attenza bij de juiste doelgroepen op de kaart te zetten. 
 • Je ontwikkelt zelf communicatieplannen voor onze doelgroepen en zet nieuwe (online) campagnes op.
 • Je stuurt aan en werkt samen met een extern bureau voor onze online campagnes zodat recruitment en sales met nieuwe leads aan de slag kunnen. 
 • Je werkt ook op uitvoerend niveau: 
  • Je ontwikkelt en onderhoudt onze corporate middelen zoals website, folders, brochures en online documentatie voor verwijzers en zorgverleners.
  • Je organiseert trainingen voor onze zorgverleners samen met het Verpleegkundig Team of externe partijen.
  • Je doet regelmatig mailings naar onze zorgverleners met informatie over trainingen, bijeenkomsten en andere relevante updates.

Wie zoekt Attenza?

Een marketeer met aantoonbare ervaring op strategisch en uitvoerend niveau. Iemand die vol enthousiasme aan de slag wil voor een innovatief bedrijf in de zorg. Eigen ideeën en positieve kritiek worden gewaardeerd, want daar worden we alleen maar beter van. Ervaring in het opzetten van campagnes, talent voor contentcreatie en creatieve ideeën om de juiste mensen te bereiken zijn erg belangrijk. Je weet waar je goed in bent, maar ook wat je minder sterke punten zijn en zoekt hier in- of extern hulp bij. Je bent ‘alleen’ in deze functie, dus eigen initiatief en zelfstandigheid zijn belangrijk. 

Wat vragen wij?

 • Een Hbo-opleiding richting Communicatie, Marketing, Commerciële Economie of vergelijkbaar 
 • Ervaring met het opzetten van (online) campagnes
 • Ervaring in middelencreatie
 • Ervaring in recruitmentcampagnes/arbeidsmarktcommunicatie is een pré

Attenza biedt:

Een uitdagende baan waarmee je ook nog eens goed verdient. Uiteraard zorgen we voor een laptop en telefoon waar je al je werkzaamheden op kunt uitvoeren. Wij zoeken iemand voor 32-40 uur per week op ons kantoor in Barendrecht. Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Je collega’s zijn bereid je te helpen en is geen vraag te veel. Wij bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Ons doel is om dit uit te bouwen naar een langdurige samenwerking.

Over Attenza

Attenza brengt vraag en aanbod in de palliatieve zorg bij elkaar. Door samen te werken met zelfstandige zorgprofessionals kan Attenza 24 uur per dag zorg leveren waar een gemiddelde zorgorganisatie grofweg de helft kan leveren. We werken met 15 mensen in Nederland en 8 software developers in Indonesië. Bekijk ons team gerust op attenza.nl/over-attenza. 

Hebben we je overtuigd? Wij nodigen je graag uit om te solliciteren! Stuur je sollicitatie (in welke vorm dan ook) naar c.van.der.kaaden@attenza.nl ter attentie van Carin van der Kaaden.