Vacature Zorgcoördinator

Wij zijn op zoek naar een Zorgcoördinator – 32 – 40 uur

Wie zoeken wij

Onze specialisatie is de palliatieve/terminale thuiszorg. Wij vinden dat voor iedereen die deze zorg nodig heeft, deze ook vrijwel onmiddellijk beschikbaar moet zijn. Wachten in de laatste fase van het leven is geen optie. Jij regelt dat samen met je collega’s. Dat brengt hectische momenten met zich mee waarin je stevig in de schoenen moet staan. Wij zoeken een kundige maar ook ‘stoere’ zorgcoördinator, een echte rots in de branding. Ervaring in het regelen en organiseren in de zorg heeft onze sterke voorkeur.

Werkzaamheden

Onze zorgcoördinator heeft een centrale plaats in de organisatie. In deze functie heb je contact met klanten, verwijzers en zorgverleners en zorg je dat de wens van de klant en mogelijkheden van Attenza op elkaar afgestemd worden. De zorgcoördinator plant en coördineert de zorg voor de cliënt zodat de kwaliteit, veiligheid en de continuïteit van de zorg wordt gewaarborgd. De zorgcoördinator houdt gedurende de zorg nauw contact met cliënt, diens naasten, mantelzorgers, andere hulpverleners en zorgverleners zodat de zorg optimaal en volgens de wens van de cliënt verloopt. Verder legt de zorgcoördinator een solide basis voor de correcte dossiervorming. Attenza is voor urgente zaken 24/7 bereikbaar. De zorgcoördinator neemt bij toerbeurt deel aan de telefonische bereikbaarheidsdienst. De zorgcoördinator kan door zijn/haar zorgachtergrond goed inschatten op welke manier er zorg verleend moet worden en wie deze het beste in kan vullen.

Functie-eisen

Opleiding en ervaring

 • Diploma Doktersassistente MBO-4 of vergelijkbaar;
 • Affiniteit met de thuiszorg is een pré;

Functie kerncompetenties

 • Plannen en organiseren;
 • Ondernemend;
 • Uitstekende communicatieve eigenschappen in woord en geschrift;
 • Stressbestendig;
 • Accuratesse;
 • Empathisch vermogen;
 • Probleemoplossend denken en handelen;

Vaardigheden

 • Goed kunnen communiceren met de computer en smartphone als belangrijke gereedschappen. Geroutineerd kunnen werken met de Microsoft Office toepassingen Word en Excel;
 • In het bezit van eigen vervoer en een rijbewijs B.

Ons aanbod

Bij Attenza werk je samen met een leuk team met gedreven professionals. Wij willen echt het verschil maken voor onze cliënten en gaan daar best ver in. De standplaats is Barendrecht. Voor de uitvoering van het werk stellen we een laptop en telefoon ter beschikking.

Wij bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst aan voor 7 maanden met een proeftijd van 1 maand. Ons doel is om dit uit te bouwen naar een langdurige samenwerking.

Reageren?

Spreekt het werken als zorgcoördinator voor Attenza je aan? Voldoe je aan de functie-eisen? Mail jouw motivatiebrief en je CV naar Frits Saarloos f.saarloos@attenza.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 088-7009710 en vragen naar Frits.