Vacature Zorgverkoper – 24 uur per week

Vacature Zorgverkoper – 24 uur per week

Wij

Attenza is de specialist in de palliatieve, terminale en intensieve thuiszorg. Deze zorg, in de thuissituatie, voor iedereen bereikbaar en beschikbaar maken is wat ons drijft. Daarbij hebben we een eenvoudig uitgangspunt: alleen het beste is goed genoeg. We vinden namelijk dat elk mens recht heeft op de best mogelijke zorg. Daarin is een rol weggelegd voor de cliënt, voor zijn of haar omgeving en voor Attenza.

Jij

Jij bent van nature een verkoper, iemand die vasthoudend is en kan overtuigen. Je bent sterk resultaat- en relatiegericht zowel intern als extern en hebt een scherp oog voor ontwikkelingen in de markt. Kennis van de markt is een must. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt bij een zorgkantoor, zorgverzekeraar of bij een andere zorgorganisatie waar je betrokken was bij zorg verkoopactiviteiten. Je deelt onze passie voor de palliatieve- en terminale thuiszorg.

Aanvullingen bovenstaand profiel:

  • Afgeronde HBO opleiding, bijvoorkeur zorggerelateerd;
  • Je hebt een ‘track record’ in zorgmarketing, verkoop of inkoop van zorg;
  • Je bent planmatig, gestructureerd, vooruitziend en goed in staat doelen te behalen;
  • Rijbewijs B.

De baan

Goede zorg voor mensen in de laatste levensfase is een spanningsveld van (on)mogelijkheden, financiën en bekendheid. Aan jouw de taak om, op basis van jouw analytisch vermogen, kansen te zien, te ontwikkelen en benutten. Je bent in gesprek met alle stakeholders in het verkoopproces om kansen in de markt te benutten. Denk daarbij aan zorginstellingen, huisartsen maar bijvoorbeeld ook aan gemeenten en zorgverzekeraars. 

Ons aanbod

We vragen nogal wat. Bij de juiste kandidaat hoort dan ook een passend aanbod; daar kun je op rekenen. En ook niet onbelangrijk: je gaat samenwerken in een leuk, enthousiast, collegiaal team professionals.

Je reactie

Herken je jezelf in het gestelde profiel? Zin om mee te bouwen aan Attenza? Stuur dan je motivatie en CV naar: recruitment@attenza.nl t.a.v. Mw C.M. van der Kaaden.

Meer informatie? Onze directeur, Carin van der Kaaden, beantwoordt graag je vragen. 088-7009700.