12-uurszorg

12-uurszorg is ook mogelijk bij Attenza. Leidend is hierbij het zorgplan dat opgesteld wordt door de wijkverpleegkundige. Deze moet toereikend zijn om deze zorg te leveren. Op basis hiervan wordt vaak tussen de 8 tot 12 uur zorg geleverd aan de cliënt. In onderaanneming kan Attenza deze zorgsoort  

altijd leveren voor een thuiszorgorganisatie. Attenza levert in de meeste gevallen 24-uurszorg of nachtzorg gecombineerd met momenten op de dag geleverd door het wijkteam van de hoofdaannemer, omdat dit het beste past bij een terminale cliënt.

Werken met Attenza

Bij Attenza kies jij zelf welke diensten je oppakt. Je kunt kiezen uit een nachtdienst of een 24-uursdienst in onze Attenza app. Bij Attenza schrijf jij je als zorgverlener doorlopend in als zelfstandig zorgverlener verzorgende ig of verpleegkundige.

Ervaring in de palliatieve zorg is fijn om te hebben als zorgverlener. Je gaat zelfstandig aan de slag en kennis over deze zorgsoort is dan erg prettig. Echter kunnen we je ook trainen in onze Attenza Academie.

24 uur per dag
7 dagen per week
bereikbaar

Kleinschalige teams
van maximaal drie
tot vijf personen

Erkende
thuiszorg-
organisatie

Palliatieve zorg aanvragen via Attenza

U meldt een cliënt eenvoudig bij ons aan via het intakeformulier of neem contact met ons op. Graag kijken we met u naar de indicatie en mogelijkheden die wij daarbij kunnen bieden.

Heeft u als verwijzer behoefte aan meer informatie over palliatieve thuiszorg? Kijk dan eens op huisartsen, thuiszorgorganisaties of ziekenhuizen voor specifieke informatie over de palliatieve zorg van Attenza.