24-uurszorg bij de
cliënt thuis

Tijdens de 24-uurszorg is een zorgverlener 24 uur aaneengesloten aanwezig bij de cliënt thuis om zorg te verlenen. De zorgverlener ondersteunt op zoveel mogelijk vlakken: fysiek, sociaal, psychisch en spiritueel. Het grote verschil met wijkzorgmomenten is de continuïteit van de zorg: er wordt direct gereageerd op fysieke ongemakken, psychische klachten en spirituele vragen.

De wissel van de dienst is altijd om 11.00 uur ‘s ochtends. De zorgverlener slaapt in een aparte kamer bij de cliënt thuis en verleent de zorg wanneer dat nodig is. Deze intensieve 24 uurs thuiszorg wordt volledig verleent door zorgverleners van Attenza. Mogelijk is er nog wel een specialistisch team betrokken voor de hoog complexe zorg.

Werken in de 24-uurs
thuiszorg met Attenza

Als zorgverlener in de 24-uurs thuiszorg maak je intensieve momenten door met een cliënt die zich bevindt in de palliatief terminale fase. Je zorgt er als zzp’er voor dat de cliënt zo comfortabel mogelijk is. Bij 24-uurszorg heb je dus een dienst van 24 uur aaneengesloten. Verleen je graag langere periode zorg bij een cliënt? Dan zijn onze 24-uursdiensten iets voor jou. 

Bij Attenza schrijf jij je als zorgverlener doorlopend in als Verzorgende IG of verpleegkundige. Jij kiest zelf de diensten in onze Attenza app.

Ervaring in de palliatieve nachtzorg is fijn om te hebben als zorgverlener. Je gaat zelfstandig aan de slag en kennis over deze zorgsoort is dan erg prettig. Echter kunnen we je ook trainen in onze Attenza Academie.

24 uur per dag
7 dagen per week
bereikbaar

Kleinschalige teams
van maximaal drie
tot vijf personen

Erkende
thuiszorg-
organisatie

Intensieve thuiszorg aanvragen via Attenza

Bij Attenza leveren we uitsluitend palliatieve zorg in de vorm van nachtzorg, 12-uurszorg of 24-uurszorg. Vaak vindt deze zorg plaatst in de palliatief terminale fase van een cliënt. Heeft uw cliënt een intensieve zorgvraag? Dan kijken we graag samen naar de beste invulling.

Het aanmelden kan heel eenvoudig bij ons aan via het intakeformulier of neem contact met ons op. Heeft u als verwijzer behoefte aan meer informatie over palliatieve thuiszorg? Kijk dan eens op huisartsen, thuiszorgorganisaties of ziekenhuizen voor specifieke informatie over de palliatieve zorg van Attenza.