Thuiszorg als alternatief
voor hospice

Veel mensen zijn bekend met een hospice en denken vaak dat dit de enige oplossing is in de laatste levensfase. Echter is het in de meeste gevallen fijn om te weten dat de juiste zorg thuis, in de eigen omgeving, ook mogelijk is. Afhankelijk van de indicatie kan er voor een cliënt nachtzorg of

24-uurszorg ingezet worden in de palliatief terminale fase. De zorgverleners van Attenza vormen samen een team om deze zorg thuis één op één te leveren. De zorg kan ook geleverd worden in samenwerking met een wijkteam van een andere thuiszorgorganisatie.

Werken met Attenza

Als zorgverlener zijn er verschillende diensten die je kunt oppakken in een palliatief terminale fase van een cliënt. Je kunt je altijd vrijblijvend bij ons aanmelden en aan de slag. De diensten kies je zelf middels de Attenza app. Je gaat dus zelfstandig aan de slag in de thuissituatie van een cliënt. Kennis over deze zorgsoort is erg prettig, maar we kunnen je ook trainen in onze Attenza Academie.

24 uur per dag
7 dagen per week
bereikbaar

Kleinschalige teams
van maximaal drie
tot vijf personen

Erkende
thuiszorg-
organisatie

Palliatieve zorg aanvragen
via Attenza

Bij Attenza leveren we palliatieve zorg in de vorm van nachtzorg of 24-uurszorg bij een cliënt thuis. Heeft uw cliënt de wens om in een hospice te overlijden maar is er geen ruimte? Dan bieden wij graag overbruggende zorg voor de cliënt in de thuisomgeving. Deze zorg kunnen we altijd verlengen als de cliënt het als prettig ervaart of stopzetten zodra er een plaats is in het hospice.

Het aanmelden kan heel eenvoudig bij ons aan via het intakeformulier of neem contact met ons op. Heeft u als verwijzer behoefte aan meer informatie over palliatieve thuiszorg? Kijk dan eens op huisartsen, thuiszorgorganisaties of ziekenhuizen voor specifieke informatie over de palliatieve zorg van Attenza.