Nachtzorg
in de palliatieve zorg

Een nachtzorg bij Attenza is doorgaans een dienst die start om 23.00 uur en eindigt om 7.00 uur. Nachtzorg maakt het mogelijk dat de cliënt comfortabel is in de nacht. De zorgverlener waakt over de cliënt gedurende de nacht.

Overdag komt het wijkteam van een van onze samenwerkingspartners om de cliënt te verzorgen. ‘s Avonds zet Attenza de nachtzorg in bij de cliënt. Deze zorg is dus altijd een-op-een.

Nachtdiensten werken
in de palliatieve zorg 

Werk jij als zorgverlener graag in de nacht? Dan hebben wij een ruim aanbod aan nachtdiensten bij palliatief terminale cliënten. Bij Attenza zijn we altijd op zoek naar verzorgenden IG of verpleegkundigen. Aanmelden kun je eenvoudig doen via de website.
Jij kiest zelf de diensten in onze Attenza app. Ervaring in de palliatieve nachtzorg is fijn om te hebben als zorgverlener. Je gaat zelfstandig aan de slag en kennis over deze zorgsoort is dan erg prettig. Echter kunnen we je ook trainen in onze Attenza Academie.

24 uur per dag
7 dagen per week
bereikbaar

Kleinschalige teams
van maximaal drie
tot vijf personen

Erkende
thuiszorg-
organisatie

Nachtzorg aanvragen
via Attenza

Heeft een cliënt verschillende momenten op de dag zorg, maar is dit niet langer meer voldoende? Wellicht is het toevoegen van de nachtzorg een goede optie om de cliënt thuis comfortabel te houden. Het aanmelden kan heel eenvoudig bij ons via het intakeformulier of neem contact met ons op.

Heeft u als verwijzer behoefte aan meer informatie over palliatieve thuiszorg? Kijk dan eens op huisartsen, thuiszorgorganisaties of ziekenhuizen voor specifieke informatie over de palliatieve zorg van Attenza.