Particuliere thuiszorg van Attenza

Attenza is gespecialiseerd in particuliere thuiszorg, waarbij we zorg op maat bieden aan cliënten met chronische ziektes of leeftijdsgerelateerde aandoeningen. Ons zorgassortiment is breed en flexibel, variërend van enkele uren zorg per dag tot continue zorg, 24 uur per dag. Ons doel is om zelfredzaamheid te ondersteunen en symptomen te verlichten, 

zodat onze cliënten comfortabel in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Attenza zet zich in voor een persoonlijke benadering en levert zorg van hoge kwaliteit die u kunt vertrouwen. Wij zijn actief betrokken bij het regelen van zorgindicaties en het verkrijgen van vergoedingen via de zorgverzekering, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Een persoonlijke benadering

Bij Attenza is de aanpak van zorgverlening diep geworteld in de overtuiging dat iedereen, ongeacht hun gezondheidsuitdagingen, het verdient om in waardigheid en comfort te leven. Na uw aanvraag brengen wij met u en uw familie de zorgbehoeften nauwkeurig in kaart en stellen een persoonlijk zorgplan op. Hiermee streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin u niet alleen medisch wordt verzorgd, maar ook emotioneel ondersteund en begrepen, wat cruciaal is voor het welzijn in elke fase van de zorgbehoefte.

Welke vorm van thuiszorg is geschikt?

Attenza biedt drie hoofdvormen van thuiszorg aan:

Dagzorg: Gericht op cliënten die overdag behoefte hebben aan gezelschap of assistentie bij dagelijkse activiteiten. Deze zorg biedt verlichting voor familieleden en is een uitkomst in afwachting van een permanente zorgoplossing.

Nachtzorg: Zorgt voor comfort en veiligheid ’s nachts, met ondersteuning bij medicatie en verpleegtechnische handelingen waar nodig.

   

  24-uurszorg: Biedt doorlopende ondersteuning voor cliënten met constante zorgbehoeften, waardoor zij in hun eigen huis kunnen blijven wonen.

  Elke vorm van zorg is flexibel (in duur en frequentie) en wordt aangepast aan uw specifieke behoeften en situatie, om u zo comfortabel en zelfstandig mogelijk te laten wonen.  Bent u op zoek naar een andere vorm? We gaan graag met u gesprek wat het beste bij u past.

  Zorg vanaf 6 uur per dag, tijdelijk of permanent

  Kleinschalige teams van drie tot vijf personen

  50+ jaar ervaring met particuliere thuiszorg

  Particuliere zorg thuis aanvragen via Attenza

  Attenza specialiseert zich in intensieve zorg. Heeft u zorg nodig die niet (volledig) vergoed wordt door zorgverzekeraar? 

  Attenza ondersteunt met particuliere zorg. U meldt een cliënt eenvoudig bij ons aan via het intakeformulier of neem contact met ons op.

  Of bel naar 088 700 9760
  voor meer informatie.