Vacature: Marketeer

Met Attenza willen wij de zorgmarkt innoveren en goede palliatieve zorg voor iedereen beschikbaar maken. Wij vinden dat voor iedereen die deze zorg nodig heeft, deze ook vrijwel onmiddellijk beschikbaar moet zijn. Dit kan en moet beter geregeld worden. Attenza werkt samen met zelfstandige zorgverleners om goede palliatieve zorg te leveren. De taak voor onze marketeer? Attenza op de kaart zetten bij verwijzers en zorgverlener met een doordachte strategie en verrassende content!

Wat ga je doen?
Je bent de Marketeer in ons Marketing & Sales Team. Samen met de directeur, twee verkopers en een verpleegkundig adviseur denk en werk je mee aan de groei en bekendheid van Attenza in de zorgmarkt. Wat houdt dit concreet in?

  • Je ontwikkelt zelf marketingstrategieën voor onze doelgroepen.
  • Je stuurt aan en werkt samen met een extern bureau voor onze online campagnes zodat recruitment en sales met nieuwe leads aan de slag kunnen.
  • Je onderhoudt de website zodat deze relevant blijft voor onze doelgroepen.
  • Je ontwikkelt en schrijft mee aan onze online materialen zoals brochures, klantverhalen, social media afbeeldingen, video’s etc.
  • Je verzorgt de communicatie (mailings) van trainingen voor onze zorgverleners samen met de zorgcoördinatoren of recruiters.
  • Je verzorgt regelmatig mailings naar onze verwijzers en zorgverleners met informatie over trainingen, bijeenkomsten en andere relevante updates.

Wie zoekt Attenza?
Een marketeer die blij wordt van de woorden ‘content’ en ‘online’. Iemand die vol enthousiasme aan de slag wil voor een innovatief bedrijf in de zorg. Eigen ideeën en positieve kritiek worden gewaardeerd, want daar worden we alleen maar beter van. Ervaring in het meedenken aan campagnes, talent voor contentcreatie en creatieve ideeën om de juiste mensen te bereiken zijn erg belangrijk. Je weet waar je goed in bent, maar ook wat je minder sterke punten zijn en zoekt hier in- of extern hulp bij. Eigen initiatief en zelfstandigheid zijn belangrijk.

Wat vragen wij?

  • Een Hbo-opleiding richting Communicatie, Marketing, Commerciële Economie of vergelijkbare opleiding
  • Ervaring in middelen creatie, met name het schrijven van teksten
  • Pré: Ervaring in InDesign/Photoshop/Illustrator
  • Pré: Ervaring in recruitmentcampagnes/arbeidsmarktcommunicatie

Attenza biedt:
Een uitdagende baan waarmee je ook nog eens goed verdient. Uiteraard zorgen we voor een laptop en telefoon waar je al je werkzaamheden op kunt uitvoeren. Wij zoeken iemand voor 32-40 uur per week op ons kantoor in Barendrecht. Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Je collega’s zijn bereid je te helpen en is geen vraag te veel. Wij bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.

Over Attenza
Attenza brengt vraag en aanbod in de palliatieve zorg bij elkaar. Door samen te werken met zelfstandige zorgprofessionals kan Attenza 24 uur per dag zorg leveren waar een gemiddelde zorgorganisatie grofweg de helft kan leveren. We werken met 20 mensen in Nederland en 8 softwaredevelopers in Indonesië. We werken samen met maar liefst 1200 zelfstandig zorgverleners. Bekijk ons team gerust op attenza.nl/over-attenza.

Hebben we je overtuigd? Wij nodigen je graag uit om te solliciteren!

Je reactie
Herken je jezelf in het gestelde profiel? Zin om mee te bouwen aan Attenza? Stuur dan je motivatie en CV naar: r.kleinjan@attenza.nl t.a.v. Rutger Kleinjan. Meer informatie? Bel gerust naar 088 700 9700.