Verpleegtechnische handelingen e-learning en skillslab

Blijf up-to-date met je handelingen

Als zelfstandig zorgverlener in de zorg is het soms lastig om up-to-date te blijven voor de verpleegtechnische handelingen. Speciaal daarvoor biedt Attenza een compleet verpleegtechnische handelingenpakket aan. 

Wat houdt het verpleegtechnische handelingenpakket in?

Je blijft bevoegd en bekwaam voor de volgende handelingen met dit pakket:

  • Katheterisatie man & vrouw (ook een suprapubische katheter) 
  • Medicatie
  • Injecteren
  • Sondevoeding
  • Wondzorg
  • Drainzorg
  • Stomazorg

Wil jij een andere verpleegtechnische handeling ook nog laten aftekenen? Dat is mogelijk, neem dan contact op met een van onze zorgcoördinatoren via zorg@attenza.nl om dit te bespreken. We bieden je een e-learning (theorie) aan en toetsen in de praktijk bij ons op kantoor (Barendrecht) in het Skillslab.

Wanneer kun je jouw verpleegtechnische handelingen laten toetsen?

Je kunt de e-learning volgen wanneer je wilt. Het toetsen kan op diverse momenten, zodra jij een voldoende hebt voor de e-learning kan je bellen om een afspraak te maken (088 700 9750).

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra je het handelingenpakket besteld hebt, krijg je binnen enkele dagen een uitnodiging om de e-learning te volgen. Je hebt dan 60 dagen de tijd om deze e-learning te volgen. Bij succesvol behalen van de theorie, kun je contact opnemen met een van de zorgcoördinatoren om een afspraak te maken voor het skillslab. Bij het succesvol behalen van het theorie- en praktijkgedeelte ontvang je een certificaat en ben je weer helemaal up-to-date!

Waar kun jij je handelingen laten toetsen?

De e-learning kun je gewoon thuis doen. Het toetsen gebeurt op het kantoor van Attenza:

Zuideinde 69
2991 LJ Barendrecht

Heb je interesse?

Bestel hieronder het Verpleegtechnische handelingenpakket: