Verwijzers

Verwijs uw cliënten door voor palliatieve en intensieve zorg

De zorg veranderde in de afgelopen jaren behoorlijk. De overheid besteedt een deel van haar zorgtaken uit, de kosten nemen nog steeds toe en veel zorg wordt niet of slechts deels vergoed. Als zorgorganisatie of -professional vindt u het belangrijk om cliënten in elk stadium van het leven zorg te verlenen, maar dit is niet altijd haalbaar.

Doorverwijzen zonder zorgen
Nu kunt u uw cliënten doorverwijzen naar Attenza, Een betrouwbare zorgorganisatie die gespecialiseerd is in palliatieve en intensieve zorg. Als Attenza de zorg van u overneemt, nemen we indien gewenst alles over. Indicatiestelling, zorgdossiers en urenregistratie, u hoeft er niet meer naar om te kijken.

Palliatieve zorg
Binnen de palliatieve zorg specialiseren wij ons in 24-uurszorg. Wij leveren de palliatieve zorg altijd bij de cliënt thuis. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de cliënt deze fase van het leven kan doorbrengen in een vertrouwde omgeving. Waarbij hij/zij ook op ieder moment van de dag omringd kan zijn door familie en naasten.

Intensieve zorg
Attenza levert ook intensieve zorg bij mensen thuis. Wij willen iedereen de mogelijkheid geven om zo zelfstandig mogelijk thuis te blijven wonen met een chronische aandoening. Daarbij willen wij zorgdragen dat echtparen zo lang mogelijk samen kunnen blijven, zoals zij al jaren zijn gewend. Wij leveren zorg op basis van de wens(en) en de indicatie(s) van de cliënt(en). Wij kunnen bijvoorbeeld twee kleinere indicaties samenvoegen, zodat wij in totaliteit meer uren aanwezig kunnen zijn bij een echtpaar.

Attenza in het kort

  • 24 uur per dag, 7 dagen bereikbaar
  • Ons streven is binnen 24 uur te starten met de zorg
  • Werkt met kleine teams voor échte persoonlijke verzorging en verpleging
  • Gespecialiseerd in 24-uurszorg
  • Neemt alle zorghandelingen en financiële administratie over

Klaarstaan voor cliënt en zorgprofessional

We werken met kleine, toegewijde en flexibele teams, zodat wij ook echt persoonlijke zorg kunnen leveren. Bij ons is maatwerk mogelijk. Wij werken bijvoorbeeld niet met vaste tijden, maar deze worden afgestemd op de wensen van de cliënt. Dit alles vergroot de veiligheid in de woonomgeving en zorgt ervoor dat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Wij staan voor u en uw cliënt klaar en streven er naar om de zorg binnen een dag te starten.

Attenza neemt alle zorghandelingen en financiële zaken voor zijn rekening. U kunt dus met een gerust hart alles uit handen te geven.

Thuiszorgorganisaties

Voor ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties kan Attenza fungeren als verlengstuk van uw organisatie. Onze specialisatie in palliatieve en intensieve zorg maakt dat u zonder risico eenvoudig uw productaanbod kan uitbreiden met onze diensten.

Attenza is ook te vinden op:

Onze partners

Weten wat Attenza voor uw organisatie kan betekenen?