Een Wtza-toegelaten
thuiszorgorganisatie
met ervaren zorgverleners

Wij werken graag samen met Attenza, een betrouwbare samenwerkingspartner die de zorgvragen snel invult met deskundige zorgverleners.

Zorgwaard

Verwijzers

Bij Attenza bouwen we graag aan een goede relatie met onze verwijzers. U als verwijzer wil er gerust op zijn dat u uw cliënt zonder zorgen kunt doorverwijzen. Attenza is een Wtza-toegelaten thuiszorgorganisatie

gespecialiseerd in palliatieve zorg in de vorm van nachtzorg of 24-uurszorg. In samenwerking met onze zorgverleners verlenen wij deze zorg altijd bij de cliënt thuis.

Verlengstuk van
uw organisatie

Kleinschalige teams van max. drie tot vijf personen

Erkende
thuiszorg-
organisatie

24 uur per dag
7 dagen per week
beschikbaar

 

Trainingen voor uw organisatie

Voor alle zorgverleners is het belangrijk om bevoegd en bekwaam te blijven, daar helpt Attenza ook zorgverleners van uw organisatie graag met onze eigen Attenza academie. De zorgcoördinatoren van Attenza hebben verschillende (geaccrediteerde) trainingen ontwikkeld die zorgverleners helpen om up-to-date te blijven binnen de palliatieve zorg met communicatievaardigheden, verschillende casuïstiek binnen de palliatieve zorg en verpleegtechnische handelingen. De verpleegtechnische handelingen kunnen zorgverleners zelfs laten aftoetsen in het Attenza Skillslab.

Palliatief-terminale zorg

Attenza is gespecialiseerd in palliatief terminale zorg thuis. Onze zorgverleners leveren uitsluitend zorg bij de cliënt thuis. We streven ernaar dat een cliënt hiermee altijd in zijn of haar eigen omgeving de laatste levensfase kan doorbrengen.

Nachtzorg

Nachtzorg maakt het mogelijk dat de cliënt comfortabel is in de nacht. De zorgverlener waakt over de cliënt gedurende de nacht. Overdag komt het wijkteam van onze samenwerkingspartners om de cliënt te verzorgen.

 

24-uurszorg

Voor veel verwijzers niet altijd bekend, maar Attenza levert ook intensieve zorg in de vorm van 24-uurszorg. Een zorgverlener van Attenza is dan ook echt 24 uur aaneengesloten bij de cliënt thuis. Wij nemen de zorg volledig over met de juiste indicatie om de cliënt zo goed mogelijk te verzorgen in de laatste levensfase.

Cliënt aanmelden

U meldt een cliënt eenvoudig bij ons aan via het intakeformulier of neem contact met ons op. Heeft u als verwijzer behoefte aan meer informatie?

Of zou u graag vaste afspraken willen maken? Onze Adviseurs zorg staan dan altijd voor u klaar om u meer informatie te geven over Attenza. E-mail naar advies@attenza.nl of bel naar 088 700 9740.

Jeffrey Cabaret

Zorgadviseur

Kâmil Çakirer

Verpleegkundige

Carin van der Kaaden

Directeur