Zorgvraag? ✆ 088 - 7009700 (24/7 bereikbaar) 

Voor verwijzers en zorgprofessionals

De zorg is in ontwikkeling en verandert constant. De overheid besteedt een deel van haar zorgtaken uit, de kosten nemen nog steeds toe en veel zorg wordt niet of slechts deels vergoed. Als zorgorganisatie of -professional vindt u het belangrijk om cliënten in elk stadium van het leven zorg te verlenen, maar dit is niet altijd haalbaar. 24-uurszorg vraagt veel van organisaties: inzetbaarheid buiten kantoortijden, een vlotte start en flexibele medewerkers.

Nu kunt u uw cliënten doorverwijzen naar Attenza, een betrouwbare zorgorganisatie die gespecialiseerd is in dag-, nacht- en 24 uurszorg. Als Attenza de zorg van u overneemt, nemen we indien gewenst alles over. Indicatiestelling, zorgdossiers en urenregistratie, u hoeft er niet meer naar om te kijken. Attenza is zelf een zorginstelling en we beschikken ook over ons eigen palliatieve team en sedatiepompen die direct ingezet kunnen worden.

Attenza in het kort

  • 24 uur per dag, 7 dagen bereikbaar
  • Werkt samen met elke zorgverzekeraar
  • Start zorg binnen 24 uur
  • Werkt met kleine teams voor échte persoonlijke verzorging en verpleging
  • Is gespecialiseerd in 24-uurszorg
  • Neemt alle zorghandelingen en financiële administratie over

Klaarstaan voor cliënt en zorgprofessional

We werken met kleine, toegewijde en flexibele teams, zodat wij ook echt persoonlijke zorg kunnen leveren. Bij ons is maatwerk mogelijk. Wij werken bijvoorbeeld niet met vaste tijden, maar deze worden afgestemd op de wensen van de cliënt. Dit zorgt ervoor dat de cliënt in zijn eigen vertrouwde omgeving kan blijven.

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Wij staan voor u en uw cliënten klaar om de zorg binnen een dag te starten. Attenza neemt alle zorghandelingen en financiële zaken voor zijn rekening.

U kunt dus met een gerust hart alles uit handen geven. Wij starten nooit ongezien de zorg, er zal altijd een intakegesprek plaatsvinden. Attenza kan desnoods een intakegesprek doen in het ziekenhuis. En zeker niet onbelangrijk: wij werken samen met elke zorgverzekeraar.

Thuiszorgorganisaties

Voor ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties kan Attenza fungeren als verlengstuk van uw organisatie. Goede 24-uurszorg is vaak lastig op korte termijn te realiseren. Omdat Attenza zich hierin specialiseert kunt u zonder risico eenvoudig uw productaanbod uitbreiden met onze diensten. Zo hoeft u niet zelf 24-uurszorg te verzorgen, maar hoeven uw cliënten niet zonder te zitten.

Onze partners

Wilt u meer weten wat Attenza voor uw organisatie kan betekenen?