Palliatieve zorg van Attenza

voor huisartsen

Als huisarts wilt u de palliatieve terminale zorg voor uw cliënten goed regelen en binnen handbereik hebben. Soms ontstaat een palliatieve zorgvraag in een korte tijd als een cliënt achteruitgaat of de mantelzorger overbelast dreigt te raken.

Snelle inzet van goede palliatieve zorg is cruciaal om cliënt en familie rust en ruimte te geven om goed afscheid te nemen. Dit wordt vaak aangeboden in twee vormen: nachtzorg met meerdere wijkzorgmomenten overdag of 24 uur aaneengesloten zorg.

Als huisarts samenwerken
met Attenza

U bent als huisarts nauw betrokken bij uw palliatieve cliënten. Vanuit de naasten kunnen er vragen zijn over het ziekteverloop van de cliënt. Contact opnemen met de huisarts is dan ook een voor de hand liggende optie. Zeker als de familie voor het eerst te maken heeft met het overlijden van een dierbare. De zorgverlener is getraind in het verlenen van palliatieve zorg en kan veel vragen beantwoorden.

Doordat de zorgverlener 24 uur aaneengesloten aanwezig is, kan hij of zij de familie meenemen in het stervensproces. 24-uurszorg is daarom een oplossing die niet alleen mantelzorgers en familieleden maar ook huisartsen ontzorgt. Op deze manier kan de cliënt de beste zorg krijgen die er is, 24 uur per dag door een klein team van professionals.

Wij vangen vragen op die normaal bij u terecht komen

Gefinancierd vanuit de Zorgverzekerings-wet

Eenvoudig doorverwijzen via Zorgdomein

Doorverwijzen

naar Attenza

U meldt een cliënt eenvoudig bij ons aan via het intakeformulier of neem contact met ons op. Heeft u als verwijzer behoefte aan meer informatie?

Of zou u graag vaste afspraken willen maken? Onze Adviseurs zorg staan dan altijd voor u klaar om u meer informatie te geven over Attenza. E-mail naar advies@attenza.nl of bel naar 088 700 9740.

Jeffrey Cabaret

Zorgadviseur

Kâmil Çakirer

Verpleegkundige

Carin van der Kaaden

Directeur