Als zelfstandig zorgverlener samenwerken
met Attenza

Inschrijven als ZZP’er in de zorg bij Attenza

Bij Attenza zijn we altijd op zoek naar zelfstandige zorgverleners verzorgende ig of verpleegkundige. Onze recruiters maken graag kennis met jou via een persoonlijke afspraak. Bij Attenza werk je altijd aan nacht- of 24-uursdienst bij de cliënt thuis.

Een cliënt bevindt zich altijd in de palliatief terminale levensfase. Ben jij de geschikte zorgverlener? Schrijf je dan direct in of plan een kennismakingsgesprek in met een van onze recruiters.

Trainingen voor
zelfstandige zorgverleners

Als ZZP’er is het belangrijk om jezelf bevoegd en bekwaam te houden, daar helpt Attenza jou graag bij met onze eigen Attenza academie. De zorgcoördinatoren van Attenza hebben verschillende (geaccrediteerde) trainingen ontwikkeld die jou helpen om up-to-date te blijven, maar ook om jezelf te

ontwikkelen in de palliatieve zorg, communicatievaardigheden en verpleegtechnische handelingen. De verpleegtechnische handelingen kun je als zelfstandig zorgverlener zelfs laten aftoetsen in het Attenza Skillslab.

Een-op-een zorg verlenen in de thuissituatie

Twee keer per maand uitbetaald

Geen bemiddelings- of abonnement
kosten

Flexibele tarieven: jij bepaalt met welk tarief je akkoord gaat

De Attenza app

Bij Attenza hebben wij onze eigen Attenza app ontwikkeld. Ons eigen ontwikkelteam zorgt er dagelijks voor dat de app volledig up-to-date is en door elke zorgverlener en Attenza collega gebruikt kan worden.

In de app staan alle zorgvragen met informatie en tarieven, kun jij jouw beschikbaarheid doorgeven en vind je ons leuke spaarprogramma. Zodra je bij Attenza aan de slag gaat helpen we je met het installeren van de app en kun je direct aan de slag.

Waar staat Attenza voor?

Attenza is een Wtza-toegelaten thuiszorgorganisatie met het PREZO Hospicezorg keurmerk. Wij specialiseren ons dan ook in palliatief terminale zorg thuis in de vorm van nachtzorg of intensieve 24-uurszorg.

Wij geloven dat, deskundige zorgverleners, een snelle start en een betrokken organisatie van cruciaal belang zijn om goede zorg te leveren. Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen de laatste weken van zijn of haar leven thuis comfortabel kan doorbrengen.