De eigen Attenza app

Attenza maakt de zorgvragen beschikbaar voor zorgverleners via een applicatie die ontwikkeld is door Attenza zelf: de Attenza App. Ga je aan de slag bij Attenza? Dan is het van belang dat je de Attenza App op je telefoon downloadt en jezelf registreert. Uiteraard helpen we je hier na inschrijving mee. In de app kun jij als zorgverlener je beschikbaarheid doorgeven maar ook elk moment reageren op een zorgvraag. In de app zie je alle beschikbare zorgvragen, nachtzorg en 24-uurszorg, met een korte beschrijving van het ziektebeeld, de locatie en het tarief.

Zodra jij je beschikbaarheid hebt doorgegeven via de app en we jou hebben ingepland ontvang je alle informatie. In de app vind je ook je eigen gegevens terug, jouw urenoverzicht en de rapportage.

Dit laatste is super handig, je hoeft dus niet te rapporteren op papier maar rapporteert tijdens een zorg simpel en eenvoudig met een aantal vragen in de Attenza app.

 

Werken met Attenza

Als zelfstandig zorgverlener zijn er veel zaken waar jij aan moet denken, daarom maken wij het zo eenvoudig mogelijk. Na inschrijving hebben we één plek, de Attenza app, waar we alles met elkaar in kunnen delen. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Schrijf je dan direct in.

Een-op-een zorg verlenen in de thuissituatie

Twee keer per maand uitbetaald

Geen bemiddelings- of abonnement
kosten

Flexibele tarieven: jij bepaalt met welk tarief je akkoord gaat

Trainingen via Attenza

Uiteraard leggen we de app helemaal aan je uit voordat je begint omdat we ons kunnen voorstellen dat zoiets als rapporteren in de app nieuw voor je is. Om deze reden nodigen we iedereen uit voor de Introductiedag zodat je precies weet hoe je moet rapporteren in de app.

Zo ben je direct op de hoogte en staan er jou geen verrassingen te wachten zodra je start. Naast deze specifieke training hebben we nog ontzettend veel trainingen die jou op verschillende vlakken ondersteunen als zelfstandig zorgverlener in de palliatieve zorg.