Werkzaamheden als
zorgverlener bij Attenza

Attenza specialiseert zich in intensieve, palliatieve en terminale zorg thuis. Dit betekent dat jij in een één-op-één situatie zorg verleent. Attenza levert vooral 24-uurszorg en nachtzorg. In een klein professioneel team met andere zorgverleners draag jij bij aan het welzijn van de cliënt in de thuissituatie.

Je zorgt ervoor dat lichamelijke pijn wordt behandeld en probeert dit verder te voorkomen. Naast de verzorging biedt je de cliënt (en eventuele naasten en familie) psychische ondersteuning. Waar mogelijk help je de cliënt en familie met de dagelijkse huishoudelijke taken.

Hoe ziet de zorg eruit?

Aanspreekpunt voor cliënt en familie
Jij neemt alledaagse taken van de cliënt over, zodat de cliënt zich kan focussen op belangrijke dingen. Je bent een aanspreekpunt voor vragen en psychische kwesties. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de cliënt al vrede met deze fase van het leven heeft. Wellicht hebben naasten dit nog niet. Je kan hen ondersteunen en voorbereiden op het overlijden van de cliënt.

Comfort en vertrouwen
Het kan voorkomen dat de cliënt in de laatste levensfase pijn of ongemak ervaart. Het is jouw taak om dit te signaleren en er voor te zorgen dat de cliënt deze fase van het leven zo weinig mogelijk ongemakken ervaart. Je bouwt een band op met de cliënt en de naasten. Je zorgt ervoor dat zowel de cliënt als de naasten volledig op jou kunnen vertrouwen.

24 uur per dag
7 dagen per week
bereikbaar

Kleinschalige teams
van maximaal drie
tot vijf personen

Erkende
thuiszorg-
organisatie

Werken met Attenza

Passen de werkzaamheden bij jou als zelfstandig zorgverlener? Dan lijkt het ons leuk om kennis met je te maken. Inschrijven bij Attenza is altijd gratis en vrijblijvend. Zo kun je een gesprek inplannen met onze recruiter. Tijdens de online kennismaking kun jij al je vragen stellen en hierna besluiten om je bij ons in te schrijven.

Ben je volledig overtuigd? Dan is direct inschrijven natuurlijk ook mogelijk. We vragen je dan gelijk om alle documenten bij ons aan te leveren en kunnen we jou snel gaan inzetten.